Valytuvas Champion 400MM 1 vnt

AHL40/B01

Valytuvai pagaminti iš naujos kartos gumos, kuri gerai priglunda prie automobilio stiklo. Valant nelieka vandens juostų.Šie valytuvai tinka  Nuotraukoje pateiktos prekės spalvos, užrašai gali truputį skirtis, o aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio, tad gali būti paminėtos ne visos prekės savybės.


10,10 €
Su mokesčiais Atsiėmimas parduotuvėje per 0 - 1 d.d. / Pristatymas kurjeriu per 1 - 2 d.d
Nuotraukoje pateiktos prekės spalvos, užrašai gali truputį skirtis, o aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio, tad gali būti paminėtos ne visos prekės savybės.
ilgis [col.]16 ilgis [mm]400 kiekis:1 

"Hibridinis" valytuvas 1vnt. -tradicinei kojai su U-formos galu (kabliu). "Hibridinis" tipas-apjungia geriausias rėminio ir "guminio" valytuvo savybes. Plastikinis rėmas ne tik gražus, bet ir užtikrina tylų efektyvų darbą bet kokiomis oro sąlygomis.

TINKA AUTOMOBILIAMS 
HONDA INSIGHT; HYUNDAI i20, i40 CW, VELOSTER; KIA RIO III; MAZDA 6, 6 Estate, 6 Hatchback, CX-7, CX-9; NISSAN LEAF, MURANO; SUBARU IMPREZA Hatchback, IMPREZA Saloon; TOYOTA AURIS, COROLLA Saloon, PRIUS, PRIUS PLUS, RAV 4 III, VERSOHONDA JAZZ III; HYUNDAI i30, i40, SANTA FÉ III; KIA CEE'D; TOYOTA URBAN CRUISER

Valytuvu gamintojas
Champion
Valytuvu ilgis
400mm
Valytuvo tipas
Hibridiniai valytuvai

Specifinė nuoroda