• Išparduota

Trojan 100AH 730A AGM Reliant 12V akumuliatorius gilaus iškrovimo valtims, valymo mašinoms

TROJAN 31-AGM Reliant
Talpa: 100Ah prie C20 arba 82Ah prie C5
 
 TROJAN DEEP CYCLE (gilaus iškrovimo) akumuliatoriai pagaminti pagal T2 technologiją - elektrinėms grindų valymo mašinoms, kemperiams ir t.t.
 
Išmatavimai: 325x173x238 (mm)
Garantija: 1 metai
 
  • *Sustiprintą vidinę akumuliatoriaus konstrukciją
  • *Platus darbinės temperatūros spektras 
  •  
  • Trojan akumuliatoriai gilaus iškrovimo
  •  
Made in USA
269,00 €
Su mokesčiais
Palyginti

Trojan Battery Company yra vienas novatoriškiausių traukos akumuliatorių gamintojų pasaulyje. 1925 metais įkurta Džordžo Gorbero ir Karlo Spyro, ši kompanija savo veiklą pradėjo kaip automobilinių akumuliatorių gamintojas. Vėliau ėmė specializuotis traukos akumuliatorių gamyboje.

Šiuo metu Trojan kompanija yra žinoma kaip didžiausias traukos akumuliatorių gamintojas, aprūpinantis akumuliatoriais 98% visų golfo aikštynų mašinų JAV, taip pat gaminantis traukos akumuliatorius įvairios paskirties mechanizmams - elektrinėms grindų valymo mašinoms, statybinėms kėlimo platformoms, elektriniems golfo aikštynų mašinoms, elektriniams valčių varikliams, kemeriams, komerciniam transportui ir t.t.

* Neaptarnaujami, pritaikyti ypatingai giliam iškrovimui, yra skirti intensyviam darbui: gali būti greitai iškraunami ir naudojant tinkamą įkroviklį, šias baterijas galima greitai pilnai pakrauti per ~ 7 valandas (kai tuo tarpu skysto elektrolito ar GEL akumuliatoriai kraunasi ~ 10 - 16 val.) Esant išskirtinei būtinybei ir naudojant tinkamą įkroviklį, galima dalinai pakrauti ir dienos eigoje (bet tuomet būtina pritaikyti įrangą tokio pobūdžio darbui). Naudojant kaip starterinį akumuliatorių, galima krauti nuo standartinio automobilio generatoriaus.

* Vienintelis eksploatacinis reikalavimas - po gilaus iškrovimo neužmiršti pilnai pakrauti akumuliatorių ir viskas.

* Lyginant su GEL akumuliatoriais, RELIANT akumuliatorius eksploatuoti yra iki 260% pigiau, lyginant su TROJAN skysto elektrolito akumuliatoriais - iki 38% procentais pigiau, lyginant su kitais kokybiškais gilaus ciklo skysto elektrolito akumuliatoriais - iki 118% pigiau.

Pagrindinis RELIANT išskirtinumas - ilgiausias tarnavimo laikas rinkoje ir pritaikymas dirbti intensyviomis darbo sąlygomis.

Visi skysto elektrolito akumuliatoriai gaminami naudojant patentuotą T2 technologiją

TROJAN akumuliatoriai elektrinėms grindų valymo mašinoms tai patikimumas ir ilgaamžiškumas už gerą kainą!!!

Talpa (Ah) 82Ah (C5) / 100Ah (C20)
Įtampa (V) 12V
RC (25Amps) 200 min.
RC (75Amps) 51 min.
Energija (kWh) 100h  1,2
Akumuliatoriaus tipas Deep cycle AGM
Ciklų skaičius 1200 ciklų prie 50% DOD

 

  •  
Akumuliatorių gamintojai
Trojan
Akumuliatorių polių išdėstymas
- + (Standartinis)
Gilaus iškrovimo akumuliatoriai ir Valtims-Kemperiams
Gilaus iškrovimo/Starteriniai

Specifinė nuoroda