BEP Metal Protect - trintį mažinantis tepalo priedas

BEP01

METALO KONDICIONIERIUS „BEP METAL PROTECT®“ nėra tradicinis tepimo alyvos priedas. „BEP METAL PROTECT®“– tai 100 % sintetinis skystis, kurio sudėtyje nėra jokių kietųjų dalelių, kaip antai priedai teflono (PTFE) pagrindu, vario sferulės ar švino molekulės ir pan. Štai kodėl jis nekelia filtrų ir tepimo kanalų užteršimo pavojaus bei nesudaro šilumos nuvedimo problemų. 

40,00 €
Su mokesčiais Atsiėmimas parduotuvėje per 0 - 1 d.d. / Pristatymas kurjeriu per 1 - 2 d.d

Tai aukščiausios kokybės metalų gerinimo priemonė, nekeičianti jų savybių. Kondicionierius veikia sintetinių angliavandenilių derivatų pagrindu ir apsaugo metalus nuolatiniu sintetiniu molekuliniu apvalkalu, kuriame yra korozijos inhibitorius. Jis pasižymi didele molekuline mase ir aukštu cheminiu bei šiluminiu stabilumu, nepriskiriamas jokiai pavojingųmedžiagų grupei, neturi kenksmingų komponentų ir žemo molekulinio stabilumo tirpiklių bei sumažina metalų polinkį oksiduotis.

METALO KONDICIONIERIUSplačiai prigijo motosporto, automobilių pramonės, oro transporto, geležinkelių, automobilių kelių srityse ir kitose pramonės šakose (išsivysčiusiose šalyse jis jaudaugiau nei 10 metų naudojamas pavarų dėžėse, hidraulinėse sistemose, mašininio apdirbimo operacijose, šaldymo ir kituose kompresoriuose, oro kondicionavimo įrangoje, guolių sistemose ir kitose mašinose bei įrenginiuose). Jis tinka keturtakčiams (dviguboseigos) benzininiams varikliams, dyzeliniams varikliams, pavarų dėžėms, ašių transmisijoms ir kitoms sistemoms. Jo taikymo sritims nekeliami jokie specialūs reikalavimai.

METALO KONDICIONIERIŲ „BEP METAL PROTECT®“galima naudoti tiek naujuose, tiek gan senuose varikliuose, taip pat kituose mechanizmuose, nepriklausomai nuo jų susidėvėjimo.METALO KONDICIONIERIŲ savo gaminiuose arba transporto priemonėse naudoja, pavyzdžiui, tokios benbdrovės kaip„General Motors“, TGV (Prancūzijos greitieji traukiniai), „Mercedes Benz“, „Caterpillar“, „Delta Air Lines“ ir kitos.

METALO KONDICIONIERIUS „BEP METAL PROTECT®“yra surišamas molekuliniu lygmeniu trinties paviršių apsaugai ir sudaro mikromolekulinį apsauginį sluoksnį ant visų sukimosi ir trinties sienelių. Sumaišytas su alyva, jis suformuoja nuolatinį atsparų mikromolekulinį tepimo sluoksnį, pasižymintį puikiomis stiprumo ir slydimo savybėmis, atsparumu aukštai temperatūrai ir žymiai mechaninei apkrovai, taip pat apsaugantį nuo sausosios trinties (esant šaltoms oro sąlygoms).

Cirkuliuojant alyvai, „BEP METAL PROTECT®“ patenka ant slydimo ir trinties paviršių, kur tuoj pat sukuria vidinę apsauginę mikromolekulinę struktūrą ir išorinę apsauginę plėvelę. „BEP METAL PROTECT®“yra suderinamas su žaliavine nafta, visomis sintetinėmis ir mineralinėmis alyvomis, hidrauliniais skysčiais, nuolatiniais ir grafitiniais tepalais.

METALO KONDICIONIERIUS „BEP METAL PROTECT®“ pradeda veikti iškart po panaudojimo, tiesiogiai veikdamas metalą molekuliniame lygmenyje.

Pastaba METALO KONDICIONIERIUS „BEP METAL PROTECT®“nėra alyva!Jei norite patys patikrinti produkto autentiškumą, įpilkite nedidelį kiekį produkto į švarų vandenį. „BEP METAL PROTECT®“ dėl savo specifinio svorio, kuris yra didesnis negu vandens,nusės ant dugno. Bet kokiaalyva, priešingai, įpilta į vandenį lieka plūduriuoti vandens paviršiuje.

Bendrosios METALO KONDICIONIERIAUS „BEP METAL PROTECT®“ naudojimo instrukcijosMETALO KONDICIONIERIUS „BEP METAL PROTECT®“ yra suderinamas su žaliavine nafta, benzinu, visomis transmisijų alyvomis (tiek sintetinėmis, tiek mineralinėmis), hidrauliniais skysčiais, nuolatiniais ir tepalais (pvz., su grafitiniu tepalu).

Alyvos gamintojai
Revitalizantai ir tepalo priedai
Alyvos priedai ir revitalizantai
BEP

Specifinė nuoroda