Valytuvas Champion 600MM 1 vnt

AHL60/B01

Valytuvai pagaminti iš naujos kartos gumos, kuri gerai priglunda prie automobilio stiklo. Valant nelieka vandens juostų.Šie valytuvai tinka  Nuotraukoje pateiktos prekės spalvos, užrašai gali truputį skirtis, o aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio, tad gali būti paminėtos ne visos prekės savybės.


12,90 €
Su mokesčiais Atsiėmimas parduotuvėje per 0 - 1 d.d. / Pristatymas kurjeriu per 1 - 2 d.d
Nuotraukoje pateiktos prekės spalvos, užrašai gali truputį skirtis, o aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio, tad gali būti paminėtos ne visos prekės savybės.
ilgis [col.]24 ilgis [mm]600 kiekis:1 

"Hibridinis" valytuvas 1vnt. -tradicinei kojai su U-formos galu (kabliu). "Hibridinis" tipas-apjungia geriausias rėminio ir "guminio" valytuvo savybes. Plastikinis rėmas ne tik gražus, bet ir užtikrina tylų efektyvų darbą bet kokiomis oro sąlygomis.

TINKA AUTOMOBILIAMS 
CITROEN C-CROSSER, C-CROSSER ENTERPRISE; HONDA ACCORD VIII, ACCORD VIII Estate; HYUNDAI i20; LANCIA THEMA; LEXUS GS, IS III, LS; MAZDA 3, 3 Saloon, 6, 6 Estate, 6 Hatchback, CX-5; MITSUBISHI ASX, OUTLANDER II; NISSAN 370 Z, 370 Z Roadster; OPEL INSIGNIA, INSIGNIA Saloon, INSIGNIA Sports Tourer; PEUGEOT 4007; SAAB 9-5; SUBARU FORESTER, IMPREZA Hatchback, IMPREZA Saloon, LEGACY V, LEGACY V Estate, OUTBACK; SUZUKI KIZASHI; TOYOTA CAMRY Saloon, LAND CRUISER, LAND CRUISER 150, RAV 4 III; VAUXHALL INSIGNIA, INSIGNIA Saloon, INSIGNIA SPORTS TOURER 
Valytuvu gamintojas
Champion
Valytuvu ilgis
600mm
Valytuvo tipas
Hibridiniai valytuvai

Specifinė nuoroda