Areon oro gaiviklis "Perfume gold" 50ml

AREPERG
  • Gamintojas: AREON
  • Prekės kodas: AREPERG
  • Pristatymas: 3 - 4 d.d.
  • Prieinamumas: Prekyboje
7,69 €
Su mokesčiais Atsiėmimas parduotuvėje per 0 - 1 d.d. / Pristatymas kurjeriu per 1 - 2 d.d
Išskirtiniame Areon Gold aromate harmoningai dera medžio, gėlių ir vaisių natos. Ši kompozicija "Balev" įmonei buvo sukurta geriausių Prancūzijos kvapų gamintojų, todėl Gold atitinka visus klasikinius prancūziškų kvepalų kanonus: iš pradžių ryškus ir prabangus kvapas tęsiamas "apatinių natų" minkštuoju šleifu. Tai subtilus baltosios lelijos ir muskuso aromatas su mandarinų atgarsiu.
Gold priskiriamas "šiltiesiems" aromatams. Jam labai tinka šis pavadinimas - šie kvepalai tiesiog skleidžia aukso spindesį, orumą, ramų respektabilumą ir savigarbą.
Areon Gold - tai statuso kvapas ir gerovės žavesys.
Tinka automobiliui ir namams. Papurkškite du-tris kartus į orą arba ant kartoninės plokštelės. Laikyti ir naudoti esant temperatūrai nuo 5° C iki 30° C. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Gamintojas nėra atsakingas už bet kokią žalą, kuri gali atsirasti dėl neteisingo šio produkto naudojimo.

PAVOJINGA. H225 Labai degūs skystis ir garai. H315 Dirgina odą. H317 Gali sukelti alerginę odos reakciją. H319 Sukelia smarkų akių dirginimą. H411 Toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. PATEKUS ANT ODOS: nuplauti dideliu kiekiu muilo ir vandens. Jeigu sudirginama oda arba ją išberia: kreiptis ?? gydytoją. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą arba jo etiketę. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių/žiežirbų/atviros liepsnos/karštų paviršių.   • Nerūkyti. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.
Prekės ženklas AREON
GHS  Degieji skysčiai (2 pavojaus kategorija)
GHS  Odos dirginimas  (2 pavojaus kategorija)
GHS  Akių dirginimas  (2 pavojaus kategorija)
GHS  Odos jautrinimas (1 pavojaus kategorija)
GHS  Pavojinga vandens aplinkai (2 lėtinio pavojaus kategorija)
EAN kodas 3800034960397, 71063300

Specifinė nuoroda