LIQUI MOLY 5W30 1L MOLYGEN NEW GEN

5LMT9047

LIQUI MOLY 5W30 1L MOLYGEN NEW GENERATION -  

Atitinka General-Motors: GM DEXOS 1 GEN3, GM 6094M
Atitinka Fiat: 9.55535-CR1
Atitinka Ford: WSS-M2C946-A, WSS-M2C946-B1, WSS-M2C-961-A1
Atitnka Chrysler: MS-6395

Liqui Moly alyva automobiliams

10,03 €
Su mokesčiais

Atitinka automobilių gamintojų reikalavimus:

Tai - aukščiausios kokybės, mažą trintį užtikrinanti variklinė alyva, skirta naudoti ištisus metus. Netradicinių bazinių alyvų bei pažangių priedų technologijos, tarp jų ir specialiaus Molygen priedo panaudojimas, užtikrina mažą alyvos klampą ir aukštą šlyties stabilumo lygmenį, patikimai apsaugo nuo nuosėdų formavimosi, ženkliai sumažina trinties nuostolius variklyje ir suteikia optimalią apsaugą nuo nusidėvėjimo. Naudojant šią alyvą sumažinamos kuro sąnaudos ir prailginamas variklio eksploatacijos laikas.

Alyva yra optimaliausia Japoniškiems ir Amerikietiškams moderniems benzininiams varikliams su daugiavožtuvine technologija, turbokompresoriumi ir su arba be oro aušinimo. Tais atvejais, kai varikliui keliami ekstremalūs reikalavimai bei siekiant apsaugoti variklį ir išlaikyti jo vertę esant ilgiems alyvos keitimo intervalams.

LIQUI MOLY rekomenduoja šią alyva transporto priemonėms, kurioms reikia šių specifikacijų: API SP; API CF; ILSAC GF-6A; Chrysler; Daihatsu; Ford; GM; Honda; Hyundai; Isuzu; Kia; Mazda; Mitsubishi; Nissan; Subaru; Suzuki; Toyota


Liqui Moly alyva automobiliams

 

Alyvos gamintojai
Liqui Moly
Alyvos klampumas (SAE)
5W30
Alyvos-Skysčių talpa
1L

Specifinė nuoroda