Motip 090301 purškiamas tepalas vario pagrindu 500ml

090301

Labai tirštas purškiamas varis.
SAVYBĖS:
  • Labai didelė vario koncentracija (iki 90%) apsaugo paviršius nuo dėvėjimosi, srieginių ir kitokių sujungimų sulipimą aukštose temperatūrose.
  • Atsparus aukštoms temperatūroms (nuo - 40C iki +1100C).
  • Atsparus įvairių chemikalų: druskų, rūgščių poveikiui.
  • Apsaugo paviršius nuo korozijos ir rūdžių.
  • Labai gerai prikimba prie paviršių.
  • Ištirpus riebalams, išsivalius tepalui, ant paviršiaus lieka minkštos vario plokštelės, kurios mažina trintį ir apsaugo paviršius nuo sulipimo.

5,35 €
Su mokesčiais Atsiėmimas parduotuvėje per 0 - 1 d.d. / Pristatymas kurjeriu per 1 - 2 d.d
NAUDOJIMAS:
  • Prieš naudodami pakratykite.
  • Specifinė tepimo charakteristika pasiekiama tirpikliui išgaravus (maždaug 1 minutė).

PAVOJINGA. Sudėtyje yra pentanas. H222-H229 Ypač degus aerozolis. Slėginė talpykla. Kaitinama gali sprogti. H336 Gali sukelti mieguistumą arba galvos svaigimą. H411 Toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. P101 Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. P102 Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. P210 Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, karštų paviršių, žiežirbų, atviros liepsnos ir kitų uždegimo šaltinių. Nerūkyti. P211 Nepurkšti įi atvirą liepsną arba kitus degimo šaltinius. P251 Nepradurti ir nedeginti net panaudoto. P260 Neįkvėpti aerozolio. P410+P412 Saugoti nuo saulės šviesos. Nelaikyti aukštesnėje kaip 50 °C temperatūroje. P501 Turinį / talpą išpilti (išmesti) - šalinti pagal regionines taisykles. EUH066 Pakartotinis poveikis gali sukelti odos džiūvimą arba skilinėjimą.
Prekės ženklas MOTIP
Tūris, ml 500
GHS  Degieji aerozoliai (1 pavojaus kategorija)
GHS  Specifinis toksiškumas konkrečiam organui (vienkart. poveikis) (3 pavojaus kategorija)
GHS  Pavojinga vandens aplinkai (2 lėtinio pavojaus kategorija)

Apie gamintoją


Kilmės šalis: Olandija-Vokietija MOTIP DUPLI GmbH įmonė gamina dažus automobiliams, autokosmetikos priemones, glaistus ir techninius aerozolius Vokietjoje ir Nyderlanduose. Motip produkcija jau daug metų platinama Lietuvoje yra gerai žinoma kaip patikima ir kokybiška.
Alyvos-Skysčių talpa
0.5

Specifinė nuoroda